Högst upp på min lista!

Guuud så snygga skor!! Måste bara ha ett par! Tror jag vill ha dom gråa, för dom var snygga, men dom röda va snyggare, men dom passar inte till så mycket, dom svarta passar ju till det mesta, men dom är kanske lite tråkiga.. Åh jag vet inte vilka jag ska köpa.. Kan ni hjälpa mig? Kommentera väldigt gärna vilka du tycker jag borde köpa, jag skulle bli jättetacksam om du ville göra det!
Vill du också köpa domhär skorna kan du hitta dom HÄR, HÄR eller HÄR, kram på er! :)

Godmorgon!

Ja, det är faktiskt sant! Jag är vaken vid denna tiden! Men jag är sjukligt trött. Ska gosa ner mig i soffan med frukost och two and a half men nån timme nu innan jag börjar plugga. Helgen ska vara vår lediga tid från skolan, ändå får man läxor till måndagar, det suger!

Believe in everything because everything is reachable

Varit ute och fotat lite oseriösa bilder med min söta lilla kompis natta idag, sjukt gulliga bilder blev det! Vi ska göra en blogg tillsammans som jag såsmåningom kommer att länka här.
Annars idag har jag inte gjort så mycket mer än att chilla hemma, vädret har inte varit det bästa heller. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag och får en lika bra dag imorgon. För min del blir det simträning och lite pluggande imon!

Det har slitit mig itu, det fanns ingen bara du, men jag är lyckligare nu.

En lite sådär somrig bild nu när sommaren för länge sen är slut. Jag har haft en grym sommar med mina kompisar, har även varit utomlands med min familj och solat och badat en massa såklart. Men nu har de redan gått över en månad i skola shiit va tiden går fort! Hoppas på att få upp statestiken lite nu när jag har börjat blogga igen!
Glöm inte att följa mig på instagram! aamandaeriksson heter jag där! :D

I'M BACK!!

Har äntligen bestämt mig för att efter 6 månader ta itu med bloggen igen, fattar inte att det har gått så lång tid! har nog dock inte så många läsare kvar kan jag tänka mig men det ska fixas! har en ny design på gång med, den gamla känns lite.. gammal. hoppas ni har saknat mig och min blogg och att jag kommer orka med bloggen denhär gången, det har faktiskt känts lite tomt, ska försöka blogga ettt tag nu, utan ett halvårs paus!

Follow on Bloglovin